Paikka ja saapuminen

Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Growth LOOP -kasvutapahtuma järjestetään loistavalla sijainnilla, Hämeenlinnassa – ihan lähellä. Hämeenlinnassa on kaikki – monipuoliset palvelut, luonnon rauhaa, kaksi kansainvälistä lentokenttää ja kaksi tunnin junaa. Hämeenlinna toimii Suomen väestöllisenä keskipisteenä, puolet suomalaisista asuu vain 100 kilometrin säteellä.

Tapahtumatalo Verkatehdas sijaitsee ihan Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien ja kauniin Vanajaveden äärellä.

2000_main_hamecastle_omarelmrabt_5_1283c379c3d79487f28296ceb66de355

Saapuminen Growth LOOP-kasvutapahtumaan

Henkilöautolla

Verkatehdas sijaitsee noin kahden kilometrin päässä moottoritien rampeista, ja saapuminen autolla on sujuvaa useista suunnista saavuttaessa. Verkatehdas sijaitsee alle sadan kilometrin päässä Helsingistä, Tamperelta ja Lahdesta.

Verkatehtaalta löytyy reilusti pysäköintitilaa, josta suurin osa on maksullista. Tapahtumien aikana Verkatehtaan edustalta löytyvät pysäköintitilat ovat kuitenkin rajalliset. Suosittelemme käyttämään tapahtumien aikana esimerkiksi läheistä Keinuparkkia tai suosimaan henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja.

Tietoa pysäköintialueista:

Verkatehdas

Verkatehtaan edustalla on yhteensä 119 pysäköintipaikkaa.

Verkatehtaan pääovien ja Verkatehtaankujan edessä on varattu maksuttomia paikkoja lyhytaikaiseen (10 min) asiointi- ja saattopysäköintiin.

 • Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna
 • 50 metriä Verkatehtaan pääovelta
 • Maksullinen ma-pe klo 8–17 ja la klo 8–14
 • Sunnuntaisin maksuton
 • Hinta 1 €/h, minimimaksu 0,50 €
 • Maksutapoina käteinen, pankki- ja luottokortit, Moovy, Parkman ja Easypark (aluekoodi 800)
 • Taksien ja linja-autojen pysäköinti on maksutonta niille varatuilla paikoilla

Keinuparkki

Keinuparkki palvelee Talaskujalla, muutaman minuutin kävelyn päässä Verkatehtaalta. Parkkitalossa on neljässä tasossa 268 paikkaa, joista 6 on invapaikkoja. B-portaan (Pikkujärventie) ovi on avoinna ma-su klo 6 - 22. Yöaikaan ovi aukeaa pysäköintikortilla.

 • Talaskuja 2, 13200 Hämeenlinna
 • 300 metriä Verkatehtaan pääovelta
 • Maksullinen 24 h
 • Hinta 1 €/h, 12 €/vrk
 • Maksutapoina käteinen, pankki- ja luottokortit, Moovy
 • Kurkkaa videolta, kuinka helposti ja nopeasti siirryt Keinuparkista Verkatehtaan pääoville:

 

Hämeenkuja

Hämeenkujan pysäköintialueelta löytyy 66 pysäköintipaikkaa kävelymatkan päästä Verkatehtaasta. Paikoista yksi on varattu liikuntaesteisille.

 • Hämeenkuja 2, 13200 Hämeenlinna
 • 400 metriä Verkatehtaan pääovelta
 • Maksullinen ma-pe klo 8–18 ja la klo 8–16
 • Sunnuntaisin maksuton
 • Hinta 2 €/h
 • Maksutapoina kolikot, Moovy, Parkman, eParking ja Easypark (aluekoodi 444)

Pööli

Pöölissä on yhteensä 600 autopaikkaa, ja se on avoinna 24 h. Porraskäytävien ovet ja verkko-ovet ovat avoinna ma-su klo 5 - 23. Yöaikaan ovet aukeavat koodinäppäimistöllä. Koodin saa pysäköinnin yhteydessä.

Pöölissä lyhytaikapysäköinnin voi maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla ulosajopuomilla tai automaattikassaan kolikoilla, seteleillä tai pankki- tai luottokortilla.

Junalla

Hämeenlinnan rautatieasema sijaitsee osoitteessa Hämeentie 16, 13200 Hämeenlinna, vain 700 metrin päässä Verkatehtaasta. Hämeenlinnan rautatieasema on yksi pääradan merkittävimmistä asemista, ja Hämeenlinnasta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Juna-aikataulut löydät VR:n sivuilta.

Bussilla

Verkatehdasta lähimmät paikallisliikenteen linja-autopysäkit ovat Terveyskeskus I ja Terveyskeskus L Viipurintiellä, sekä Pikkujärvi E ja Pikkujärvi P Keinusaarentiellä. Paikallisliikenteen aikataulut löydät Hämeenlinnan reittioppaasta.

Hämeenlinnan linja-autoasema sijaitsee myös vain noin 700 metrin päässä Verkatehtaasta, osoitteessa Eteläkatu 1, 13200 Hämeenlinna. Se on yksi maan bussiliikenteen solmukohdista, ja asemalta on useita päivittäisiä yhteyksiä Suomen kaupunkeihin. Tietoa linjoista ja aikatauluista löydät Matkahuollon sivuilta.

Taksilla

Verkatehtaan sisäänkäynnille pääsee myös taksilla. Verkatehtaan pääovilla (Paasikiventie 2) ja Teatterin edustalla (Viipurintie 4) on erikseen takseille varatut pysähtymispaikat. Taksiliikennettä hoitaa Hämeenlinnassa Taksi Häme.

Lentokoneella

Verkatehdasta lähimmät lentoasemat ovat Tampere-Pirkkalan lentoasema (etäisyys 85 km) ja Helsinki-Vantaan lentoasema (95 km). Lentoasemilta on Hämeenlinnaan toimivat kulkuyhteydet raiteita ja teitä pitkin. Tietoa lentoasemista Finavian sivuilla.

Verkatehdas

Verkatehtaan julkisivu

Kuva: Jari Kivelä

Verkatehdas on tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka haluaa mahdollistaa unohtumattomat tapahtumakokemukset yksityis- ja yritysasiakkailleen.

Verkatehdas tarjoaa mielenkiintoisen tapahtumamiljöön, helppokulkuisen sijainnin, loistavat tarjoilut sekä toimivat tekniset ratkaisut.

Voit tutustua Verkatehtaaseen lisää täällä.

Majoittuminen

Majoitu tapahtuman yhteydessä Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakunassa, Possentie 7, 13200 Hämeenlinna.

Standard yhden hengen huone 125 € / huone / vrk
Standard kahden hengen huone 140 € / huone / vrk
Superior yhden hengen huone 150 € / huone / vrk
Superior kahden hengen huone 165 € / huone / vrk

Hotellietu voimassa 29.5.2024 asti, tai niin kauan kuin huoneita riittää.
Varausohjeet ja tarkemmat tiedot

Jos teet varauksen www.sokoshotels.fi verkkosivuston kautta, käytä varaustunnusta BGROWTHLOOP24

Valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät, varaustunnus syötetään kohtaan "Varauskoodit".


Jos teet varauksen suoraan hotelliin, käytä varaustunnusta Growth LOOP

Sokos Hotellien valtakunnallinen myyntipalvelu:
0300 870 000

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna:
020 1234 636 / vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi


Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, asiakassaunan käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Huonehintaan sisältyvät S-Card edut. S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. Voitte tutustua korttiin ja sen etuihin tarkemmin osoitteessa www.sokoshotels.fi/fi/s-card.

Hotellihuone on käytössäsi tulopäivänä klo 15.00 jälkeen ja huone luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Etuhintaisen huoneen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vuorokautta ennen tulopäivää.

Hotellin yhteystiedot:

Original Sokos Hotel Vaakuna
Possentie 7, 13200 Hämeenlinna
020 123 4636
vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi

Yhteistyössä

Tapahtumaa mahdollistamassa