loop-logo

-kasvukiertue

Kasvukiertue tarjoaa verkossa maksutta yrittäjille, johtajille ja tekijöille yrityksineen vinkkejä tärkeimmän tekemisen tukemiseen. Suomen huippuasiantuntijat antavat näkemyksensä ja kokemuksensa kasvavista kassavirroista, kannattavuudesta ja arvosta - uudesta kasvusta ja siihen johtavasta muutoksesta.

Ilmoittautumalla mukaan näet heti lähes 50 tunnin edestä kasvusisältöjä!

13 000

OSALLISTUJAA

70+

ESIINTYJÄÄ

45

TUNTIA KATSOTTAVAA

100+

NÄKEMYSTÄ

Puhujina mm.:

Kirjaudu sisään katsoaksesi
Growth LOOP -kasvukiertueiden esitykset

Mikä
Growth

LOOP?

Alun perin jo vuonna 2020 Suomen keskipisteeseen Hämeenlinnaan suunnitellusta kasvutapahtumasta muotoutui pandemian myötä virtuaaliset kasvutalkoot. Tänä keväänä kasvukiertue pyöri verkossa jo kolmatta kertaa, ja huipentui viimein Hämeenlinnan Verkatehtaalle vuoden kumouksellisimpaan kasvutapahtumaan 8.6.2023!

Virtuaalinen Growth LOOP -kasvukiertue jakaa tuhansille osallistujille konkretiaa kasvun tueksi. Tarjoamme näkemyksiä ja kokemuksia eturivin asiantuntijoilta auttamaan yrittäjiä, johtajia ja tekijöitä yrityksineen menestymään ja luomaan kasvua.

Ilmoittaudu kasvukiertueelle maksutta, ja pääset heti katsomaan lähes 50 tunnin edestä videosisältöjä muutoksesta ja uudesta kasvusta! Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmille kausille, voit kirjautua suoraan sisään. Ja jos salasanasi on sattunut unohtumaan, voit palauttaa sen kirjautumissivulta.

Muutos on varmaa. Kasvu on tehtävä.

Ilmoittaudu mukaan kasvukiertueelle!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin, jonka kautta pääset luomaan tunnukset kasvukiertueen sisältöihin. Mikäli olet ilmoittautunut jo aiemmin, ei sinun tarvitse luoda uusia tunnuksia, vaan voit kirjautua sisään olemassa olevilla tunnuksillasi. Niiden unohduttua voit palauttaa salasanasi kirjautumissivulta.

Yhteistyössä