Livenä lavalla

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on yrittäjäpoika, josta moni on hyötynyt. Trainers’ Housen perustaja toimii tällä hetkellä pörssiyhtiön hallituksen puheenjohtajana. 30 vuoden aikana Jarin on valmentanut kymmeniätuhansia ihmisiä halki toimialojen. Jari ei ole konsultti, vaan insultti – hän loukkaa yleisönsä nykyistä maailmankuvaa, jotta ihmisten ajattelu nousisi uudelle tasolle.

Amazing
Amazing
Jarno Saarinen
Jarno Saarinen
Yrittäjä, keksijä

Jarno Saarinen on suomalainen yrittäjä ja keksijä, joka tunnetaan parhaiten Subsoccer-pelin kehittäjänä. 80 maahan myydyn pelin sosiaalisen median videoilla on jo yli miljardi katsojakertaa, ja yrityksen kasvutahti on juuri nyt kovempi kuin koskaan.

Saarisen kasvutarina kouluja käymättömästä ja kielitaidottomasta Hervannan kasvatista sujuvasti Edin Dzekon, Ivan Rakiticin ja Andi Carrolin kaltaisten maailmantähtien kanssa keskustelevaksi maailmankansalaiseksi on huikea.

Laura Strömberg
Laura Strömberg
Sarjayrittäjä, yrittäjyyden työelämäprofessori

Laura Strömberg on sarjayrittäjä ja yrittäjyyden työelämäprofessori. Laura rakensi tiimeineen lemmikkiruokayhtiö Dagsmark Petfoodin ideasta 13M€ liikevaihtoon seitsemässä vuodessa. Yritys myytiin alan isolle toimijalle alkuvuodesta 2024. Laura toimii myös kasvuyhtiöiden konsulttina ja mentorina.

Kuva © Nani Annette

Vesa Auvinen
Vesa Auvinen
Strategisti, innovaattori, tulevaisuusilon rakentaja

Vesa Auvinen on kokenut strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Vesan missiona on auttaa kaikkia näkemään, tekemään ja elämään parempia tulevaisuuksia.

Vesa on myös kirjoittanut suositun Metaversumi! Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille -kirjan (Kauppakamari 2023).

Susanna Paloheimo
Susanna Paloheimo
Puhuja, johdon neuvonantaja

Susanna Paloheimo on myllärin pojantytär ja myyntimiehen tytär: asiakkaan ymmärtäminen ja palveleminen on tullut hänen elämäänsä kodin perintönä.

Susannan monipuolinen kokemus kumpuaa työllistävästä yrittäjyydestä, vuosista johdon kumppanina ja useiden yritysten hallitusjäsenen vastuista. Hän on työskennellyt johtoryhmän jäsenenä muutosjohtajan roolissa perheyhtiö Fredman Groupissa ja sotealan sydämessä Attendo Suomessa. Hän tietää kokemuksesta uudistumisen ja kasvun lähteen löytyvän ihmisiä kuuntelemalla ja antautumalla dialogiin.

Alex Nieminen
Alex Nieminen
Yrittäjä, työelämäprofessori

Alex Nieminen on pitkän linjan markkinointiviestintäyrittäjä, joka on tunnettu hyvästä bisnesvainustaan ja suorapuheisuudestaan. Intohimoisena uuden oppijana Alex on hakenut uransa muutoksista uutta kasvua, panostanut jatkuvaan teknologiaoppimiseen ja kantaa huolta suomalaisen kulttuurin tulevaisuudesta.

Nyt hän haluaa pelastaa Suomen insinöörijohtajien hegemonialta ja pestautui Turun kauppakorkeakoulun työelämäprofessoriksi pyrkimyksenään parantaa suomalaisten yritysten kilpailukykyä parantamalla niiden markkinointiajattelua.

Kuva © Joni Luomanen

Jussi Rissanen
Jussi Rissanen
Puhuja, työelämäprofessori, myynnin johdon valmentaja

Jussi Rissanen on upseeritaustansa lisäksi koulutukseltaan ekonomi ja hän on kokenut myyntialan ammattilainen. Hän on toiminut useissa eri myyntijohtajan tehtävissä, valmentanut myyntiä ja sen johtamista yli 17 vuoden ajan.

Jussi on tunnettu loistavana, energisoivana ja erityisen inspiroivana valmentajana ja puhujana. Lisäksi hän on Myyntiradio-podcastin isäntä ja sielu.

Mikko Kalliola
Mikko Kalliola
Valmentaja, kuolleistaherättäjä

Mikko Kalliola on valmentanut vuosien varrella satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin. Mikolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, ja hän on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen.

Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista.

Mikko tunnetaan myös markkinointitoimisto Aava & Bangin perustajaosakkaana ja luovana johtajana.

Kuva @ Mikko Vähäniitty

Ilona Ylinampa
Ilona Ylinampa
Varatoimitusjohtaja Fujitsu, Vuoden Myynnin Johtaja, TOP 100 IT-Vaikuttaja

Ilona Ylinampa toimii Fujitsu Finlandin & Estonian varatoimitusjohtajana ja hänellä on laaja kokemus tulosvastuullisesta liiketoiminnasta kasvuyrityksistä kansainvälisiin yrityksiin.

Ilona on palkittu Vuoden Myynnin Johtajana 2019 Suomessa ja valittu Suomen TOP 100 IT-vaikuttajaksi vuosina 2021, 2022 ja 2023. Lisäksi hän toimii mm. Teknologiateollisuuden innovaatio- ja kilpailukykyvaliokunnan varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä ICT Leaders Finlandissa.

Ilonaa kiehtoo, miten teknologiaa voidaan hyödyntää kasvun ja innovaatioiden edistämisessä sekä sitä kautta kestävän taloudellisen menestyksen ja turvallisuuden vahvistamisessa.

Timo Nisula
Timo Nisula
Lakutehtailija, Taloustirehtööri, El Presidente, Paroni

Timo Nisula on Kouvolan Lakritsi Oy:n omistaja ja lakutehtailija vuodesta 2008 alkaen. Yritystä ja brändiä on kasvatettu rakkaudella 1,4 miljoonasta n. 8 miljoonaan euroon kannattavasti. Yritys on Suomen 100 arvostetuimman brändin joukossa sekä valittu 4 kertaa Lux Life magazinen toimesta Best licorice manufacturer of the year.

Kouvolan lakritsi on tehnyt merkittäviä markkinointitoimenpiteitä vuosien saatossa ja on nyt matkalla rakentamassa Kouvolan lakritsista kansainvälistä luxusbrändiä.

Sanna Laitinen
Sanna Laitinen
Juontaja

Sanna Laitinen on monipuolinen tapahtuma- ja TV-juontaja yli 10 vuoden kokemuksella – hän on juontanut satoja tapahtumia niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissa. Yrittäjänä toimiva Sanna sanoittaa rohkeasti ääneen omat unelmansa ja hän tulikin rytisten ihmisten tietouteen pyytäessään LinkedIn-verkostolta apua TV-juontopestin saamiseksi.

Avunpyyntö ja sinnikäs työ taustalla poiki hedelmää ja TV-debyyttinsä Laitinen teki kesällä 2023 Extremerun-tapahtuman ympärille rakentuvan TV-ohjelman juontajana. Seuraavaksi Sanna on matkalla UMK- juontajien casting tilaisuuteen! Sanna kannustaa omalla esimerkillään myös muita tavoittelemaan omia unelmiaan vaikka ne tuntuisivat kuinka mahdottomilta.

Tuuli-Elina Andersén
Tuuli-Elina Andersén
Juontaja

Yli kymmenen vuoden ura ammattijuontajana on marinoinut Tuuli-Elina Andersénista tapahtumaspesialistin, jonka kynänjälki näkyy vuosittain sadoissa tapahtumissa. Tuuli-Elina työskentelee rohkeampien tapahtumien puolesta auttaen yrityksiä rakentamaan, sekä konseptoimaan astetta luovempia tapahtumia.

Juontajana Tuuli-Elina tunnetaan hyvästä tilannetajusta ja kyvystään virittää yleisö halutulle taajuudelle! Kokemuksen tuoma varmuus näkyy lavalla myös rentoutena ja madaltuneena häpeäkynnyksenä, jonka ansiosta hän heittäytyy aina täysillä tapahtuman tunnelmaan. Tuuli-Elinan konstailematon suhtautuminen esiintymiseen rohkaisee myös muita laittamaan itsensä likoon.

Pääkumppanit

Kumppanit