Mistä Growth LOOP -kasvukiertue sai alkunsa?

Growth LOOP -kasvukiertueen ideana on auttaa yrittäjiä, johtajia ja tekijöitä yrityksineen menestymään, turvaamaan liiketoimintaansa ja hakemaan uutta kasvua. Olemme koonneet kiertueelle yhteen Suomen vaikuttavimpia näkijöitä, tekijöitä ja vaikuttajia jakamaan terävimpiä näkemyksiään muutoksesta ja kasvusta. Tuomaan uutta ajattelua suomalaisiin yrityksiin. 

"Haluamme kasvukiertueen avulla auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään, kasvamaan, tekemään rohkeita päätöksiä, uusiutumaan ja synnyttämään uusia menestystarinoita."

Alun perin jo vuonna 2020 fyysiseksi tapahtumaksi suunniteltu kasvutapahtuma jouduttiin olosuhteiden pakosta muuttamaan virtuaaliseksi tapahtumaksi, joka lopulta laajeni koko kevään mittaiseksi kiertueeksi. Virtuaalisuushan ei tunne rajoja! Satojen ihmisen tapahtuma muuntautui lopulta tuhansien ihmisen massatapahtumaksi verkossa. Olemme julkaisseet kiertueen aikana kymmeniltä vaikuttajilta, tekijöiltä ja näkijöiltä jo 45 tunnin edestä heidän terävimpiä näkemyksiään muutoksesta ja uudesta kasvusta. Kaikki esitykset ovat katsottavissasi ilmaiseksi, kun olet ensin kirjautunut sisään.

Viime kevään kasvukiertueen kolmas tuotantokausi huipentui kesäkuussa vuoden kumouksellisimpaan kasvutapahtumaan Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Verkatehtaan Vanaja-salin permannon täyttivät lähes 500 kasvuhakuista yrittäjää ja päättäjää.

Tänä vuonna kasvukiertue starttasi jo neljättä kertaa, ja huipentuu jälleen Growth LOOP kasvutapahtumaan 6.6.2024 Hämeenlinnan Verkatehtaalla! Liput tapahtumaan löydät täältä.

jarkko-kurvinen-palveluna-1

Liity sinäkin mukaan kiertueelle ja hyödynnä näkemykset liiketoimintasi kehittämiseen. Anna hyvän kiertää ja jaa ilosanomaa kasvukiertueesta myös omalle verkostollesi!

Jarkko Kurvinen

Yhteistyössä