Mistä Growth LOOP -kasvukiertue sai alkunsa?

Growth LOOP kasvukiertueen ideana on auttaa yrittäjiä, johtajia ja tekijöitä yrityksineen menestymään, turvaamaan liiketoimintaansa ja hakemaan uutta kasvua. Kiertueelle kootaan yhteen Suomen vaikuttavimpia näkijöitä, tekijöitä ja vaikuttajia jakamaan terävimpiä näkemyksiään muutoksesta ja kasvusta. Tuomaan uutta ajattelua suomalaisiin yrityksiin.

Kasvukiertueen kolmas tuotantokausi alkaa keväällä 2023. Haluamme kasvukiertueen avulla auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään, kasvamaan, tekemään rohkeita päätöksiä, uusiutumaan ja synnyttämään uusia menestystarinoita.

Alun perin fyysiseksi tapahtumaksi suunniteltu kasvutapahtuma jouduttiin olosuhteiden pakosta muuttamaan virtuaaliseksi tapahtumaksi, joka lopulta laajeni koko kevään mittaiseksi kiertueeksi. Virtuaalisuushan ei tunne rajoja! Satojen ihmisen tapahtuma muuntautui lopulta tuhansien ihmisen massatapahtumaksi verkossa. Julkaisimme kiertueen aikana kymmeniltä vaikuttajilta, tekijöiltä ja näkijöiltä 38 tunnin edestä heidän terävimpiä näkemyksiään muutoksesta ja uudesta kasvusta.

Ensimmäinen ja toinen kausi löysivät yleisönsä ja saivat valtavasti positiivista palautetta. Kaikkien aikojen talkoot saivat loistavan vastaanoton ja meiltä kyseltiin, tuleehan tätä lisää. Ja tuleehan sitä! Olosuhteet eivät ole parista viime vuodesta muuttuneet ratkaisevasti.

"Teemat muutoksesta ja uudesta kasvusta eivät ole ikinä olleet näin ajankohtaisia ja haluamme edelleen auttaa yrittäjiä, tekijöitä ja johtajia yrityksineen menestymään globaalin taantuman tuomien haasteiden keskellä."

Jatkamme kolmannella tuotantokaudella kasvun ja muutoksen ilosanomalla. Teemat tulevat tärkeimmistä resepteistä taantuman taltuttamiseen ja pakosta muuttaa tekemistään.

Tuotamme koko kasvukiertueen ajan näkemyksiä muutoksesta ja uudesta kasvusta. Julkaisemme alustallamme viikoittain näitä näkemyksiä kymmeniltä eri vaikuttajilta, jotka ovat halunneet antaa panoksensa mukaan. Kaikki näkemykset ja puheenvuorot ovat vapaasti kaikkien ilmoittautuneiden katsottavissa ja kuunneltavissa. Myös aiempien kausien esitykset ovat täysin vapaasti katsottavissa samalla alustalla.

Growth LOOP 3.0 -kasvukiertue tarjoilee tulevanakin kautena tasonnostoon houkuttelevia sisältöjä laaja-alaisesti niin myynnistä, markkinoinnista, asiakaskokemuksesta, viestinnästä, johtamisesta kuin yleisestä jaksamisesta.

jarkko-kurvinen-palveluna-1

Liity sinäkin mukaan kiertueelle ja hyödynnä näkemykset liiketoimintasi kehittämiseen. Anna hyvän kiertää ja jaa ilosanomaa kasvukiertueesta myös omalle verkostollesi!

Jarkko Kurvinen

Yhteistyössä