6.6.2024 Hämeenlinna - Verkatehdas

GROWTH LOOP

Lavalla tänä kesänä nähdään:

Mikä Growth LOOP?

Growth LOOP on korkean profiilin yritysseminaari, joka keskittyy nykyisten ja tulevien kasvuyritysten kassavirtojen, kannattavuuden ja arvon kasvattamiseen.

Growth LOOP kasvutapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuoden kesäkuussa, tarjoten lähes 500:lle osallistujalle Verkatehtaan upeissa puitteissa huikeita esityksiä, mielenkiintoisia keskusteluja sekä mieleenpainuvia kohtaamisia.

Koko päivän tapahtuma lupaa tänäkin kesänä kasvun tueksi inspiraatiota, rehellistä rahapuhetta ja konkretiaa. Tarjolla on kova kattaus huippuesiintyjiä, VIP-ohjelmaa, VIP- ja verkostoitumislounaat, viihdettä, KasvuCast sekä tietenkin iltabileet, jossa lavalle nousee mm. Lord Est.

Growth LOOP kerää yhteen Hämeenlinnaan satoja kasvuhakuisten yritysten tulosvastuullisia päättäjiä, yrittäjiä, omistajia ja liiketoiminnan vaikuttajia. Tule sinäkin mukaan verkostoitumaan, vahvistamaan osaamistasi ja rakentamaan uutta kasvua!

Growth LOOP kasvutapahtuma 2023 kooste
Evento Awards 2024 finalisti

Growth LOOP 2023 palkittiin Suomen paras yritystapahtuma -finalistina!

Ensimmäistä kertaa viime kesänä järjestetty kasvutapahtuma palkittiin tapahtuma-alan oscareissa, Evento Awardsissa, Suomen paras maksullinen yritystapahtuma -finalistina! Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä.

Päivän ohjelma

10:00 - 11:00

VIP-ohjelma

Vesa Auvinen

11:00 - 13:00

VIP-verkostoitumislounas

11:00 - 13:00

Verkostoitumislounas (kasvulipulla)

13:00 - 15:00

Pääohjelma

Ilona Ylinampa, Jarno Saarinen, Laura Strömberg, Vesa Auvinen

15:00 - 16:00

Tauko

16:00 - 18:00

Pääohjelma

Susanna Paloheimo, Timo Nisula, Alex Nieminen, Jussi Rissanen, Laura Strömberg, Mikko Kalliola

18:00 - 19:00

VIP-cocktails

18:00 →

Iltabileet

Lord Est

Osta liput Growth LOOPiin jäsenhintaan koodilla GLYRITTAJAT

JÄSENHINTA
PERUS
129 € + ALV
159 € + ALV
Kasvuseminaari
Iltabileet
JÄSENHINTA
KASVU
219 € + ALV
249 € + ALV
Kasvuseminaari
Verkostoitumislounas
Taukotarjoilut
Iltabileet
JÄSENHINTA
VIP
419 € + ALV
449 € + ALV
VIP-ohjelma
VIP-lounas
Eturivin paikat
Taukotarjoilut
VIP-cocktails
Iltabileet

Lippujen hintaan lisätään alv 24%. Lipuilla ei ole palautusoikeutta, mutta jos et itse pääsekään tapahtumaan, voit vaihtaa osallistujaa. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä loop@palveluna.fi.

Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin koskien tapahtuman sisältöä. Mikäli tapahtuma joudutaan siirtämään, lippuja ja siitä maksettua hintaa ei palauteta, vaan ne siirtyvät sellaisinaan automaattisesti seuraavaan tai uuteen tapahtumaan. Infoamme tällaisessa tilanteessa lipun ostaneita mahdollisimman pian.

Growth LOOP -kasvukiertue verkossa

Hyödynnä tapahtumaa odotellessa ilmaisen virtuaalisen Growth LOOP -kasvukiertueen huippuasiantuntijoiden vinkit uudesta kasvusta!

Tarjolla on jo lähes 50 tunnin edestä eturivin asiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia kasvavista kassavirroista, kannattavuudesta ja arvosta - uudesta kasvusta ja siihen johtavasta muutoksesta. Tutustu kasvukiertueeseen täällä ja ilmoittaudu mukaan!

Kasvukiertue 2024

Yhteistyössä

Tapahtumaa mahdollistamassa