Kasvutapahtuma Growth LOOP marssii taantumaa vastaan

Growth LOOP
Growth LOOP

Suomen parhaaksi yritystapahtumaksi ehdolla oleva tapahtuma järjestetään toista kertaa Hämeenlinnassa 6.6.2024.

Growth LOOP on korkean profiilin yritysseminaari, joka keskittyy nykyisten ja tulevien kasvuyritysten kassavirtojen, kannattavuuden ja arvon kasvattamiseen. Hämeenlinnan Verkatehtaalla 6.6.2024 pidettävä seminaaritilaisuus kokoaa Etelä-Suomesta 700 kasvuhakuisten yritysten päättäjää, liiketoiminnan vaikuttajaa ja julkisen sektorin edustajaa.

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma on jatkoa viimevuotiselle lähes 500 osallistujaa koonneelle kovatasoiselle tilaisuudelle. Growth LOOP 2023 on finaalissa ehdolla Suomen parhaaksi yritystapahtumaksi Evento Awards -kilpailussa. Voittajat julkistetaan Kongressi Meetings & Events -messuilla 11.4.2024.

- Growth LOOP tähtää vuotuiseksi kärkiseminaariksi ja kasvufoorumiksi ruuhka-Suomen keskipisteessä, Hämeenlinnassa. Keskitymme tarjoamaan konkreettisia kasvun eväitä pk-yrityksille perinteisillä toimialoilla ennen kaikkea inspiroivien ja uusien näkökulmien kautta. Kasvun rakentaminen haastavina aikoina kysyy rohkeutta. Aivan kuten Suomen ensimmäisen sisämaakaupungin perustaminen aikanaan, kertoo tapahtuman järjestäjä Jarkko Kurvinen.

Seminaarin lähestymistapa on käytännönläheinen ja keskittyy pk-yritysten kasvun esteiden ylittämiseen, kasvun käynnistämiseen ja kiihdyttämiseen. Puhujina tilaisuudessa kuullaan kasvuhakuisen liiketoiminnan nimekkäitä huippuammattilaisia ja vaikuttajia. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa työelämäprofessori ja kasvuyrityskonsultti Laura Strömberg, Fujitsun varatoimitusjohtaja ja Vuoden myyntijohtaja Ilona Ylinampa, johdon neuvonantaja Susanna Paloheimo, kansainvälisesti menestyneen Subsoccer-pelin keksijä Jarno Saarinen, pitkän linjan mainostoimistoyrittäjä ja työelämäprofessori Alex Nieminen, tekoäly- ja metaversumimatkaopas Vesa Auvinen, Kouvolan Lakritsin lakutehtailija Timo Nisula, luovien ratkaisujen innoittaja Mikko Kalliola sekä myynnin johdon valmentaja Jussi Rissanen.

- Kasvu vaatii halukkuutta, kykyä ja hetkellisen kurjuuden sietämistä. Taantuman voivottelun sijaan keskitymme yhdistelmään uudistumista, rahapuhetta ja vanhan hyvän ajan työntekoa, joilla saamme yhteisönä paljon aikaan, Kurvinen jatkaa.

Seminaaripäivän ohessa Growth LOOP rakentaa ympärivuotista kasvukiertuettaan antaakseen eväitä kasvuun. Virtuaalisella kasvukiertueella on tarjolla veloituksetta lähes 50 tuntia kymmenien tunnettujen vaikuttajien näkemyksiä johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä.

- Growth LOOP on työpaikkoja ja kasvua synnyttävien yritysten liike. Koko päivän kestävä tilaisuus muuttaa Verkatehtaan alueen tulevien menestystarinoiden kehdoksi.

Lisätietoja tapahtumasta ja tapahtuman lipputyypit Growth LOOPin sivuilla https://www.growthloop.fi

Muutos on varmaa. Kasvu on tehtävä.

Lisätiedot:
Jarkko Kurvinen
kasvujohtaja, tapahtuman järjestäjä
Palveluna Oy / Growth LOOP -kasvutapahtuma
044 347 9344
jarkko.kurvinen@palveluna.fi

GL-banneri GL-banneri2